Vil du tjene penge på Forex handel? Se på Price Action

For at være helt ærlig er det subjektivt at lave pips i Foreign Exchange for ét tegn; Omkostningshandlinger. Jeg ser ingen grund til at kombinere diagrammer med så mange indikatorer, som vi heller ikke følger på grund af prisskiltet på det tidspunkt. Husk, vi er involverede iværksættere, ikke?

At tjene penge på handel på forexmarkedet er sandsynligvis ikke muligt, hvis vi ikke gør en måde at forstå, hvad prisen fortæller os.

Lad os nu tage en side for eksempel.

For salg af GBP / USD, antag at de to er begyndt at associere med GBP vokser, og I er sandsynligvis begge. Du er glad, du forstår det, og pludselig, hvis du ser godt nok ud, ser du, at kraften i GBP halter bagud, men dine signaler bekræfter stadig, hvad der foregår, så i stedet for at tage din fortjeneste i det øjeblik, forlader du sandsynligvis virksomheden åben og pludselig allerede. dine egne øjne og allerede før du siger “Jack” skifter bølgerne, slikker din brændende finger, mens de hørbare signaler blot følger, hvad der ændrer sig. stakkels dig ..

Nu kan du måske sige, hvad mener han med dette? At følge vores indikatorer kan være den bedste måde, men den sikreste måde er at se på værdien i øjeblikket i henhold til skiltene.

I mit diagram, med SMA100, har jeg prøvet og set, at når priserne går op (op eller ned), er der altid et møde, men når jeg ser på prisklassen, finder jeg ud af, at det ikke altid er tilfældet. . Ofte er træerne knækket, bare for forandringens skyld.

Vil du lave valutahandel? Pas på prishandling! Jeg kan ikke lade være med at gentage dette igen og igen. Jeg har sagt dette flere gange, nogle for at få mig på rette spor og tidligt nok til at sige 70% af tiden, lære at ansøge i lang tid. Det får dig meget. Held og lykke til jer derude.

Vil du handle med valutamarkedet rentabelt? Pocket en masse pips og nyde din ferie? Derefter skal du altid lede efter værdihandlinger.