Forex Trading Tips – Hvordan du kan tjene mindst 200 Pips ugentlig Trading Forex

At få 200 pips på forexmarkedet kan virke umuligt for mange (også dig sandsynligvis), hvis du aldrig har gjort dette. Pointen er let at forstå her – I betragtning af en erhvervsdrivende, der altid er i stand til at skubbe omkring 200 pips fra valutamarkedet hver uge, kan denne form for profit aldrig stoppe ham. På den anden side, hvis du er en type trader, der kæmper for at lave 50 – 80 pips hver uge, kan dette mål på 200 pips virke umuligt for dig (især her). Intet er dog umuligt eller umuligt, så længe du bryder alt og forsøger at forstå, hvordan det sker på en enkel måde – Ligeledes denne metode til at tjene 200 pips om ugen.

Lad mig dele nedenfor:

I forex trading er det at være “konsekvent” nøglen til succes kontinuerligt hver måned og over en lang periode. Intet slår denne kendsgerning og bekræftelse. Så i stedet for at finde ud af, hvordan man laver 200 pips om ugen, skal du bare opdele det til 40 pips om dagen. Ikke kun 40 pips er et muligt mål, men det er også et “sandt” mål. Hvorfor siger jeg det?

Fordi næsten alle valutapar er tilgængelige til salg, kan deres gennemsnitlige daglige pips være mellem 100 – 150 pips minimum. Derfor, hvis du kun vil have 40 pips fra dette mærke, er det muligt at gøre det, når du først forstår de konkrete pointer, jeg deler her. For dette eksempel, lad mig bruge EUR / USD til at beskrive denne metode. Dette er en af ​​de bedst sælgende og overkommelige investeringer.

Her er nogle tips til modigt at forsvare 40 pips:

1) Brug regelmæssigt til store tidsrammer omkring 1 time eller 4 timer hver

Ser man på de store tider, ser man på de “store” ædelmetaller på markedet. Som et resultat ser du ikke kun på pålidelige signaturer og designs, der er skabt ud fra diagrammet, men heller ikke kedelige trods alt sammenlignet med at se på et minuts eller 5 minutters diagrammer i stedet.

2) Du skal sælge med en god “risiko/belønning” på mindst 1,5x

Forex handel er bare et levedygtigt spil. Så længe du taber mindre end du vinder hver gang og bare rydder op og gentager igen og igen, vil du være i den “bedste” zone hver måned. Derfor kan du ved at bruge en risiko/belønning på 1,5x justere din fortjeneste til 45 pips (dobbelt som EUR / USD) hver gang og stoppe med at tabe ved 30 pips. Hvis du nøje overholder dette tal, vil du altid vinde 45 pips, men hvis du taber, er det kun 30 pips.

At tabe et par stykker og vinde meget – det kaldte jeg det!

3) Lær eksterne marketingstrategier for alle side- og trendmarkeder

På forexmarkedet bevæger markedet sig enten i en retningsbestemt (startende) ELLER retning. Og det smukke ved det er, at du kan skubbe de pips (profit) du ønsker fra alle markeder, når du har andre muligheder på et andet marked.

Hvis du lægger alt pres på din side, er det ikke godt at bruge én metode på alle markedsforhold, for på denne måde vil du ikke have gode resultater over tid eller enten “brud” heller. Så alt du skal gøre er at indarbejde de bedste praksisser, der er designet til sidemarkedet og bevægelse på dit handelsmarked. Og de bedste strategier, du kan bruge, kan indstilles på selve Price Action.

Hvorfor?

Dette skyldes, at Price Action ikke er langsom, og de “ideer” du finder på det rigtige Price Action-marked er ofte pålidelige. På den anden side, hvis du stoler for meget på såkaldte “tekniske indikatorer”, kan du lide af forvirring og usikkerhed, fordi de ofte er mindre pålidelige og upålidelige sammenlignet med Price Action.

Med disse 3 gennemprøvede tips vil din indsats for at lave 200 pips om ugen ikke være et problem. Du kan tabe meget, men hvis du kan handle to gange om dagen (ved at bruge TP 45 pips & SL 30 pips) og dine strategier er 50% nøjagtige – 200 pips i slutningen af ​​ugen er bestemt muligt! Så hvis du er interesseret i at forfine din tankegang og dine marketingfærdigheder til at lave 200 pips hver uge, så prøv at blive fortrolig med disse tre regler ved at bruge en DEMO-konto først.

Efter du “regelmæssigt” har optjent 200 pips igen og igen hver uge, kan du gå til Live-handelskontoen, hvis du ønsker det. 200 pips om ugen ville svare til omkring 800 pips om måneden. Ved du nu, hvor mange af disse pips, der kan hjælpe med at øge din kontostørrelse og sætte dig i en risiko på 2 -3 % hver gang? Jeg vil sige, det er nok til at gøre mange handlende rundt om i verden “fyldt med jalousi”, når de finder ud af din succes med forex!