Få en konsekvent fortjeneste fra udenlandsk valuta – 4 tips til at tjene permanent overskudshandel i udenlandsk valuta

  1. Tro ikke et øjeblik på, at du kan hoppe på markedet og hoppe med et par pips til dit navn. Markedet kan være meget uhøfligt for intetanende ‘spillere’. Jeg kalder disse handlende ‘spillere’, fordi det er det, de laver – når de spiller med deres penge, ved de ikke, hvordan markedet fungerer.
  2. Nogle handlende omtaler forex trading som “væddemål”. Helt ærligt stoler jeg ikke på sådanne mæglere. For folk, der ‘gør forretning’, kan dette være en meget interessant historie. Gambling er for spillere, der bare prøver lykken. Handlende ved, hvor produktet er på vej hen og køber det, så de kan sælge det senere for at tjene penge.
  3. Finansielle regler gælder også, og for at hjælpe ‘handleren’ er der mange værktøjer, der hjælper med at bestemme værdien og tilgængeligheden af ​​de varer, de sælger, på hvilket tidspunkt disse to fonde.
  4. At tjene penge på handel med forex tager tid. For at være ærlig, tog det mig 6 ​​år. Jeg kan stadig ikke finde ud af, hvor jeg skal gå hen, eller hvor jeg kan gå konkurs for at tjene penge. Jeg ved dog, hvornår det er tid til at minimere mine tab. Læs videre for at finde ud af hvordan:

Valutahandelslove, der virker for mig – Manuel handel, professionel tegning, daglig minimumsoptælling, brug af to skærme og rentabilitet for provisioner

Jeg har udviklet en metode i mange år, en fuldstændig menneskeskabt metode, hvorfor den ikke testes på en ‘strategitester’ – måske på grund af manglende skriveviden – men jeg tvivler på, at den kan være selvforklarende.

Min tilgang omhandler professionelle diagrammer, historier og personlig observation. Min metode tager 10 til 400 point pr. lille pip ved at bruge MT4-platformen. Det involverer at sidde foran et projekt i timevis (6 til 10 timer) hver dag og derefter andre.

Selvom det kan håndtere op til 20 vellykkede handler i træk (med mindst 7 vellykkede handler), er det ikke muligt at komme ind på markedet flere gange om dagen. Nogle gange laver jeg kun 2 salg om dagen, nogle gange ikke. Men jeg var ikke i stand til at bestille mere end 5 ordrer på en dag.

Jeg tjener i gennemsnit 25 point om dagen, hvilket giver 500 point om måneden. På pip-platformen, når jeg sælger 16 partier (10.000 USD pr. lot), tjener jeg 800 USD om måneden! Ikke dårligt for en handelskonto på 500 USD med en chance på 1:400!

Det kan være smertefuldt at sidde i timevis og stirre på skærmen og vente på at blive installeret. Men så bliver jeg også som en forfatter. Den ene seddel er givet til min valutahandel og den anden til min forfatterkarriere.

Jeg har 6 af mine andre forex-konti, der betaler mig penge fra renter, så tænker jeg, at ‘PIP’er’ virkelig stemmer overens. Ikke dårligt for ‘side business!’