Sådan tjener du 300 $ om dagen på Forex-markedet

Hvordan tjener man 300 $ om dagen på Forex-markedet? Der er mange måder, du kan kun gøre dette, hvis du ved, hvordan man laver 30 pips hver dag. 1 pip på almindelige aktier svarer til $10, så 30 pips betyder at tjene $300. Alt du behøver er en Forex-metode, der kan tjene dig 30 pips om dagen.

Den enkleste Forex-metode, der kan tjene dig 30 pips om dagen, er skalpering. Scalping er en måde at komme hurtigt ind og ud af markedet for at lave 15-30 pips på handel. Du behøver kun to vellykkede skalperinger om dagen for at lave mindst 30 pips.

Den eneste grund til at du har brug for et godt skalperingssystem med korrekte regler for ind-, ud- og stoptab. Du skal kende skalperingsprocessen for din showkonto og lave 30 ubegrænsede pips hver dag. Hvis ikke, skal du ændre rækkefølgen med en anden. Det er bedst at kigge efter et skalperingssystem, der ikke tager mere end 2 timer at lave 30 kerner om dagen. På den måde skal du ikke bare kigge på din computer.

Uanset hvad, kan markedsskalpering manuelt være tidskrævende og kedeligt. Der er mange handlende, der ikke er særlig gode til at skalpere, selv efter mange års forretning. Men du kan bruge en skalperrobot, der kan klare opgaven selv. Alt du skal gøre er at indstille standardindstillingerne, prøve dem og lade scalper-robotten sælge på din live-konto. Skalpering opstår, når markedsvolatiliteten er minimal. Brug den passende suspension i tilfælde af at du taber, din konto vil ikke blive beskadiget.

Men forestil dig, du er ny til Forex trading, og du kender ikke skalpering og har ingen idé om, hvordan man får skalperrobot til at fungere. Hvad skulle du gøre? Der er en nem måde tilgængelig for folk, der ikke har tid til at lære Forex trading og ikke har tid til at handle Forex.

Abonner på det bedste Forex trading arbejde med en pro trader. I dag sælger mange af disse handlende deres live signaturer via sms og e-mails. De giver dig også et annonceringsprogram, som vil blive krediteret din konto baseret på de annoncer, dine kunder laver.

De fleste af disse handlende laver mellem 30-50 pips. Som et resultat heraf kan legitime handlende abonnere på Forex-signaler og bruge en handelsplatform give dig 30 nemme pips om dagen eller $ 300 dollars.