Nøgle Forex nyheder for 2018

Vi ved alle, at historier er en vigtig del af vores liv. Ingen morgen er gået for os uden at kigge i avisen, mens vi drikker en kop varm te. Men med alle nyhederne om, hvad der foregår rundt om i verden, er det godt for en at være opmærksom på, hvad der foregår inde i landet med hensyn til handel, valutaveksling og så videre, og hvordan landets valuta flyder. Der er mange hjemmesider, magasiner og mobilapps, hvor man kan læse Forex-artikler og finde ud af, hvordan valutamæglere gør fremskridt og sætter deres kræfter i at gøre det lokale finansmarked til en succes. Fortæl os om de seneste valutanyheder, som kan give os et dybdegående kig på det internationale finansmarked, valutatendenser og økonomiske resultater.

Den kinesiske centralbank har brugt sin anden investering på Forex i 2018

Iris Pang, økonom hos ING, har bekræftet, at Kinas centralbank i 2018 brugte 91,58 milliarder dollars på Forex-køb. Dette har været den næststørste investering i 2018, med de største udenlandske investeringsudgifter i september 2018 og steg til 119,39 milliarder dollar.

Dette er et vidnesbyrd om, at udenlandsk valuta er blevet en stor økonomisk aktivitet i mange lande, og en stor del af de internationale valutaer går til valutareserver. Forex-handlere er meget vigtige i at lede det udenlandske marked, fordi de bidrager væsentligt til udvekslingen af ​​udenlandsk valuta.

EUR forventes at sælge aktier fra nu af

Forskellige eksperter fra UOB har udtalt, at EUR forventes at sælge side om side fra nu af. De seneste aktier er aftaget, og det er derfor, EUR bør handle sidelæns, i det mindste lige nu, sandsynligvis inden for 1,128 til 1,144. Det forventes, at det kan tage flere uger for EUR at passere disse stadier. De forskellige signaler er næsten flade lige nu, og den seneste bevægelse viser den integrerede del.

USD falder, GBP på den niende sky

Pound of the Great Britain er den klare vinder i en nylig begivenhed. Det varede meget længe i over en uge og var på 1,29. EUR er stadig på 1,14, med en lille stigning på grund af Brexit-hovedpine. Mens GBP stiger kraftigt, som vi har set før, gør den amerikanske dollar ikke, hvad der forventes på mange områder. Det falder bagud for deres jævnaldrende, med undtagelse af NZD og AUD.

Artikler som disse giver os en masse detaljer om finanser og valutaer i forskellige lande, gør de ikke?