Valutahandel er ikke for alle: Valutamarkedsundersøgelse

Forex handel er kompleks, kompleks og upassende for alle. Med markedsføring vil du ikke tjene nemme penge. Alle Forex-handlere taber penge, når de handler. Kun få af dem er i stand til at eliminere de uundgåelige tab og arbejde i profit. Specifikt taber 95% af forexhandlere penge og bliver på kort tid fjernet fra markedet. Det skyldes i høj grad manglende jobplanlægning, markedsusikkerhed, dårlig økonomistyring og risikostyring. Også personlig adfærd påvirker resultatet. Hvis du hader at tabe eller elsker at gøre det bedre, kan det være svært at vænne sig til forex trading. Hvis du ikke lærer at kontrollere dine følelser, og du ikke har disciplin, vil du ikke lykkes.

Forex trading er ikke for arbejdsløse eller dem med lav indkomst. Du skal have mindst 10.000 USD transaktioner (på en lille konto), som du kan tabe. Forvent ikke at åbne en konto med et par hundrede dollars og blive milliarder.

Forex er et af de mest populære spekulative markeder i verden, da det er et stort, flydende marked og en velfungerende valuta. Mange mennesker investerer i Forex-markedet med det falske håb om at tjene mange penge, men i virkeligheden har de ikke det vigtigste inden for handel: disciplin. Handel, især på kort sigt, er ikke et spil, og det er normalt en måde at blive rig hurtigt på. Forex handel er ikke et finansielt system på kort tid. Forex trading er en færdighed, der læres over tid, hårdt og hårdt. Også forretningsfolk har meget tabt tid. Der er ingen genveje, det tager lang tid at forstå Forex trading fuldt ud.

Den eneste måde at få succes på er at arbejde hårdt. Det er tilrådeligt at øve sig i at arbejde med en demokonto. Du skal arbejde med rigtige penge ligesom rigtige penge. Det giver ikke mening at åbne en udstillingskonto med $50.000, hvis du så faktisk kan åbne en rigtig konto med kun $5.000. Det er tilrådeligt at indsætte det samme beløb på demokontoen, som du ville indsætte på den faktiske konto. Åbn ikke en rigtig konto, før du har arbejdet rentabelt på en demokonto (dette kan tage flere måneder).

Det er tilrådeligt at investere i en enkelt investering. De to vigtigste er normalt meget flydende, så spredningen er minimal. Når du starter en virksomhed, er det meget svært ikke at forfølge et bestemt beløb. For at få succes på udenrigshandelsmarkedet, som på alle andre områder af livet, kræver det indsats, dedikation, en lille smule muligheder, en masse visdom og dømmekraft.

Før du begynder at investere i Forex, skal du nøje overveje formålet med din investering, mængden af ​​erfaring du har og de involverede risici. Det vigtige er ikke at spilde penge, som du ikke har råd til at tabe. Der er en stor risiko i enhver handel. Markedet er åbent 24 timer i døgnet, fem dage om ugen. Det betyder, at uforudsete hændelser kan påvirke din økonomi, mens du sover.

Det mest interessante er brugen af ​​penge og mængden af ​​brugte penge. Applikationen virker meget attraktiv for dem, der ønsker at konvertere en lille sum penge til en masse på kort tid. En stor stigning betyder den hastighed, hvormed en konto vinder eller taber penge. Du kan ikke forvente at opleve fantastiske fordele uden at tage risici. Stigningen bør gradvist øges med stigningen i fortjenesten på din konto.

Der er også andre risici forbundet med at investere i Forex. For eksempel internettab, computer- eller serverfejl, manglende opgradering af software, misbrug af marketingværktøjer. En klog investor bør være forberedt på det uventede. Begyndere bør også altid forfine deres forretning, begyndende med prøveperioden i showet, efterfulgt af tiden med underkontoen, og derefter skifte til den faktiske konto, hvis alle test er gennemført som planlagt.