Udenlandsk valuta ved spørgsmål

En metode, som mange marketingfolk bruger, er kendt som marketinginformation. Kort sagt, da størstedelen af ​​den genererede indtægt kommer fra finansielle nyheder og indikatorer, kan efter nyhedsrapporter og meddelelser om statslige statistikker (antal job, nystartede virksomheder, produktionskapacitet osv.) give dig en reel fornemmelse af, hvilke investeringer en. en bestemt verden kan gøre.

Det er let at antage, at den amerikanske dollar er ansvarlig for 90% af al handel med Forex. På grund af dette kan du fokusere på, hvad der sker i USA, hvis du ikke har tid til at forfølge otte store valutaer – den amerikanske dollar, det britiske pund, euroen, den schweiziske franc, den japanske yen, den canadiske dollar, den australske dollar. dollar og den newzealandske dollar. .

Hvis du har mere tid, kan du se på de store spørgsmål, som regeringerne rejser med jævne mellemrum. Listen nedenfor viser, hvornår andre store lande i verden udgav deres artikler. Også i betragtning af nyhederne er der naturligvis også begivenheder, der har uforudsigelige konsekvenser såsom jordskælv, terrorister og civile uroligheder, for at nævne nogle få, som også kan påvirke penge.

US USD 8:30 – 10:00 Almindelig EST.

Japan JPY 18:50 – 23:30

Canada CAD 7:00 – 8:30

UK GBP 2:00 – 4:30

Italien 3:45 – 5:00 EUR

Tyskland 2:00 – 6:00 EUR

Frankrig 2:45 – 4:00 EUR

Schweiz CHF 1:45 – 5:30

New Zealand NZD 16:45 – 21:00

Australien AUD 17.30 – 19.30

Og du kan gå til næsten enhver god virksomhedsside og finde en finansiel kalender, der burde have en god liste udgivet. For eksempel kommer en amerikansk jobrapport normalt den første fredag ​​i hver måned med sidste måneds statistik. Andre produkter installeres normalt på samme tid. Nogle output er vigtigere end andre, selvom dette ændrer sig afhængigt af situationen. Endnu en gang kunne for eksempel amerikanske høje renter være en klar indikation af, hvad den amerikanske centralbank ønsker at gøre med amerikansk valuta.

Rentestigningen afspejler stigningen i udbuddet, og faldet afspejler den nemme levering. Men nu, hvor den amerikanske økonomi er i en dårlig form med kursen på.25%, er det højst usandsynligt, at der kommer nogen ændring i kursen, så denne indikator påvirker muligvis ikke valutakursen snart (artikel offentliggjort 31. marts 2010).

Den vigtigste indikator i USA lige nu er antallet af ansatte. En væsentlig faktor, der påvirker den amerikanske økonomi, er at begrænse væksten og arbejdsløsheden. Som følge heraf kan økonomien og måske dollaren ikke bevæge sig, før dette er reduceret. De pågældende stærke produktionstal kan gøre handlende mere magtfulde på dollaren, hvilket skaber muligheder for salg.

Der er mange andre ting at overveje, og mange af disse vil blive behandlet i fremtidige artikler, der vil fokusere på nyhedsmarkedsføring.