Kakushin – Fremtiden for Multi-Billion Dollar Global Intellectual Property Market

Det, der sker, er ikke overraskende, med statistik fra WIPO, der viser, at det internationale marked for intellektuel ejendom tjener omkring 180 milliarder dollars ved at udstede en licens hvert år. Klog økonomi er blevet en vigtig faktor i det 21. århundrede. Det, der engang var et stille hjørne af den professionelle virksomhed, er ved at blive et arnested for juridisk og forretning. Kan du forestille dig en verden, hvor IP er beskyttet af en enkelt åben blockchain, der administrerer millioner af dollars i sikker frihed?

Kakushin, en bæredygtig udvikling og miljødrevet viden har banet vejen for fagfolk til at indgive deres patenter og færdigheder (IP) hos World Intellectual Property Organization (WIPO), en FN-finansieret organisation med 191. medlemslande. Vi ved fra WIPO-data, at den globale IP-optagelsesproces er vokset. Data viser, at antallet af udstedte patenter mellem 2015 og 16 kun oplevede en stigning på 8,3%.

Smarte produkter på Blockchain

Optegnelser om intellektuel ejendomsret har været stigende i de sidste syv år. Det var i denne sammenhæng, at Kakushin markant reducerede de risici, som politiske beslutningstagere står over for, ved at etablere personlig beskyttelse mod deres nye aktiviteter og reducere risikoen for kriminel forseelse.

Patenter er en forlængelse af IP-sikkerhed, de er også værdifulde aktiver for udviklere. Kakushin gør det nemmere for producenter at arbejde sammen over IP. Projektet skaber en platform, hvor kreative tænkere kan sætte deres ideer og øge deres accept af investorer. Dette reducerer risikoen for neofobi. Kakushin fjerner usikkerheden forbundet med befolkningstilvækst og udløser en eksponeringsperiode. Innovationsøkosystemet Kakushin presser på med en blockchain-baseret tilgang, der sikrer, at investorer investerer i det projekt, de vælger at støtte. Innovatorer frigøres fra miljøets kompleksitet, da miljøet overskrider grænser og er en reel global løsning.

Kakushin blockchaining IP og WIPO

Alene patentprocessen er forvirrende og kompliceret, og driften af ​​bombedepotet kan være vanskelig for nytilkomne; de begik en fejl ved at lave patenterne, og hele opfinderens indsats blev ødelagt. For at dette kan ske, er Kakushins partnerskab med WIPO afgørende. WIPO arbejder på at skabe en omfattende og strømlinet global IP-løsning. WIPO’s medlemsstater danner grundlaget for globaliseringen af ​​IP’er, støttet af traktater og konferencer sponsoreret af den internationale organisation. Selvom WIPO ikke selv udsteder patenter, som er nationale eller regionale patentkontorers ansvar, bidrager det til global sikkerhed under PCT-systemet.

Kakushin er den første af sin slags alt-i-en til nye og IP-aktiverede blockchain-platforme, der arbejder med WIPO-rammeværket, Kakushin Ecosystem er en Hyperledger-drevet platform drevet af smarte entreprenører og håndkodet godkendelse for alle. dokumenter og gennemgåede smarte kontrakter mellem alle IP-interessenter for at beskytte de involveredes interesser og gøre IP mere tilgængelig for andre (uanset om de har økonomisk værdi eller ej) i den virkelige verden. Selvom Kakushin Ecosystem er et datterselskab af Prius Labs Pty Ltd, Australien, overholder det alle de regler og retningslinjer, som WIPO er forpligtet til at følge i den virkelige verden. WIPO i den virkelige verden samt hvad WIPO og andre legitime kontorer mangler dokumentation / digital og intelligent teknologi til samarbejde, sikkerhed, overvågning og indtægtsgenerering af IPR.

Sachin Bhargava, medstifter og teknisk chef for Kakushin Ecosystem, sagde:

“Vi ønsker at skabe en verden, hvor et positivt og unikt mindset vil finde ting, der kan fremme utrolige økonomiske færdigheder, så innovatører ikke udforsker noget, Kakushin er en integreret platform til at omdanne deres ideer til en levedygtig mulighed.”

Decentraliseret inkubation er en IP-sikkerhedsplatform

Den Kakushin blockchain-baserede inkubator drives af en menneskedrevet blockchain. Hele den økologiske proces påvirker alle deltagere i alle nye livserfaringer. Kakushin Incubation and Nursing Center tager en 360º tilgang til ICO’er, fra formidling af information til virksomhedsstøtte, opsætning af ICO’er for at følge eksisterende ICO’er i tankerne med nye og innovative naturressourcer. Kakushins strategi fokuserer på markedskonsolidering og risikoreduktion. Integreret børs, som modtager Kakushin Token (KKN), giver investorer, købere og startups adgang til et helt nyt miljø.

Da Kakushin fokuserer på at skabe et team, der støtter og fremmer innovation, tager han initiativ til at nå ud til flere mennesker for at støtte projektet. Kakushins forsalg er i gang og skal slutte den 31. maj 2018. Kakushin har mere end +18K medlemmer i den officielle Telegram-gruppe. Store token-salg vil løbe fra 1. juni 2018 til 30. juni 2018. På salgstidspunktet vil der blive solgt 2,4 milliarder KKN, som er den officielle ERC20 og Ethereum blockchain. Der er et blødt loft på US $ 4 mio. og en stærk kop på US $ 30 mio. til salg. Hvidbogen er udgivet af Kakushin om tekniske og andre aspekter af projektet.