Fugle er udholdende fugle

Mange mennesker er trætte af at se på deres indtjening uden indskud. Ja, det virker logisk at hænge på og bare på pengene, og ja, det er godt at overleve alle de mulige problemer indtil videre, men hey, træt af det hele!

En ven ringede til mig for nylig for at fortælle mig, at hun langsomt ventede på, at jeg skulle handle. Jeg smilede og sagde “Du mener, du vil sælge nogle penge, men du er bange for at handle, ikke?”

“Jeg tror,” sagde han og ventede på, at jeg skulle give en idé uden at få det til at se ud, som om han fiskede efter råd.

Hvis ønsket om at handle på penge er stærkt nok, og følelsen af ​​at være på et ikke-fungerende budget ikke er mulig, så skal problemet behandles omhyggeligt. Man skal ikke være som en drukkenbolt eller en gambler, der skal satse for at spille.

Det er ikke nemt at blive forelsket i penge i dag. Det er dog ikke svært at føle sig nervøs ved at fange en type, især Sterling. For nylig, når jeg tænker på GBP, ser jeg et spil svinge på et stramt reb uden sikkerhedsnet under og en stærk vind nærme sig. Nu, for at slippe af med det, betyder det, at nogen skal gå ind i nogle penge. Personligt føler jeg, at det er for sent, USD ringer og siger “Hej, kom og hent mig før det er for sent”. Det betyder ikke, at de fleste mennesker ikke har samme mening. Dette er tilfældet, fordi ethvert marked har brug for en køber og sælger.

Det kræver ikke mange overvejelser at komme til den konklusion, at USA bliver det første, der kommer ud af denne knibe. På samme måde kræver det ikke mange overvejelser at indse, at det ikke er muligt for GBP at fortsætte i det uendelige eller at kravle bag disse eller deres ideer eller risikoen for at ville spise. Et eller andet sted hen ad linjen skal alt dette betales fuldt ud. Det ville betyde, at bæltet skulle spændes, og enhver, der ville spænde det, ville ikke være særlig populært blandt offentligheden, som det altid er tilfældet. Men det er en anden historie.

Mulighedsværktøjer skal håndteres med stor omhu, samt at vide, hvornår og hvordan de skal bruges effektivt for at opnå de bedste resultater. Alle får en chance for at gøre noget, og jeg er sikker på, at de fleste af jer vil være enige i, at I har haft denne mulighed, bare at se jer gå ud af vinduet, fordi I ikke er klar til at gøre det. Det betyder ikke, at man skal overveje sorte forventninger. Det er klogt at vide, hvornår man skal stoppe, stoppe og gå.

Med alt det i tankerne, ringede jeg til min ven, at hvis behovet var så stort, at jeg var nødt til at handle, så skulle jeg smide mine kilo pronto og gå ind i dollars. Jeg kan ikke forvente mirakler lige med det samme, men jeg glæder mig til at komme frem i tiden. Dette spil handler ikke om små tamfugle, men om gribbe. De er gode til at passe dyr, men vi ved, at ulven er en modstandsdygtig fugl.