Hvad er binære optioner?

Binære optioner er en ny og innovativ måde at handle på. Navnet stammer fra at have to mulige effekter (op eller ned, “i valuta” eller “valuta”), deraf navnet binært. En idé er at forudsige økonomiens gang efter en vis periode. For eksempel kan du sige, at USD / EUR vil gå op til 1,35 på 24 timer. På det tidspunkt er måske 85 % muligt. Hvis du ikke mister dine penge, men de fleste virksomheder vil refundere dig en lille del op til 15%.

Handel med binær option er baseret på forskning og viden om handlerne. Selvom du ikke behøver at være ekspert, hjælper enhver viden du har dig til at håndtere din risiko. De online platforme, der er tilgængelige i dag, gør handel let fra hvor som helst i verden, når du har internet. Al den information og forskning, du kan finde, er også tilgængelig online.

Binære optioner kan handles på aktier, markedsindekser, Forex-parringer eller aktier. Handel med binære optioner er let og kan være rentabelt med hurtige afkast tilgængelige, men der er ingen garanti, og tabene kan udbedres.

Til at begynde med foreslår jeg, at du lærer alt, hvad du kan om denne forretning. Uddan dig selv og giv dig selv den bedst mulige mulighed. Greg Davis skrev en fremragende e-bog, der forklarede hans binære optioner-strategi og er velegnet til både nye og etablerede handlende.

Der er nogle udtryk, der bruges i binær handel, som du finder nyttige. Hvis en erhvervsdrivende mener, at markedet er på vej op, kan han købe et “opkald”. Hvis sælgeren mener, at markedet er på vej ned, kan han købe “put”. For at et opkald skal tjene penge, skal prisen være over strikeprisen i sidste øjeblik. For at tjene penge skal prisen være mindre end den langsigtede værdi. Omkostningerne til at slå, opsigelse af ansættelsen og lønninger er alle angivet ved begyndelsen af ​​transaktionen. (Jeg vil tilføje hele ord senere).

En af fordelene ved handel med binære optioner er, at risiko og belønning er kendt fra begyndelsen. Det er lige meget, hvordan markedet bevæger sig eller modarbejder dig, du vinder en fast indkomst, eller du mister en fast indkomst. Da du ikke har de ting, du “gør forretning”, har du ikke noget økonomisk problem. En af ulemperne er, at du skal være mere præcis end 55 % af tiden for at tjene penge hos de fleste mæglere.

Kort sagt, binære optioner er en ny og ligetil måde at tænke på aktier, Forex, indekser og aktier, men det kommer med både fordele og ulemper.

Du kan dog øge dine chancer for succes ved at undersøge klogt og bruge den bedste solide strategi svarende til det, der diskuteres i Binary Options Bully. (Der er garanti for tilbagebetaling, så du ikke har noget tab, men din tid til at se på mulighederne).

Binære optioner er en sjov og hurtig måde at tjene ekstra penge på, men vær smart ellers kan du tabe, og det er ikke sjovt !!

Indtil næste gang – god forretning!