Solide Forex-sandheder – Du vil undlade at sælge udenlandsk valuta, hvis du har brug for dette

Mange mennesker tror, ​​at Forex Trading er simpelt og kan tjene penge hurtigt på kort tid. Dette er en af ​​grundene til, at kun 5% af handlende lykkes, og de fleste af de 95% fejler på Forex-markedet. Bortset fra det, har de fleste mennesker ikke de ideer, der er nødvendige for succes i Forex Trading. Her er 4 ting, som de fleste mennesker ikke har:

1. Straf – Dette er det vigtigste. Hvorvidt du kan forblive vellykket Forex Trading over tid afhænger af dette. Som en disciplineret erhvervsdrivende skal du følge reglerne for Forex Trading-systemet og ikke bryde dem. Men på den anden side, hvis du ikke griber ind over for nogen af ​​de indikatorer, der vises i handel med blinde, skal du også forstå Forex-markedet. For eksempel vil du måske ikke bruge for meget tid på GBP/USD, hvor der er svage økonomiske bekymringer på det britiske marked.

2. Handelspsykologi – Manglende kontrol med grådighed kan føre til kollaps af din handelsvirksomhed. Vær altid tilfreds med målet om profit, du har planlagt, og glem alt om de tab, du oplevede i Forex trading fiasko, der vil altid være flere muligheder for at sælge. En anden dårlig vane med psykologisk markedsføring er frygt for at miste forretning, hvilket betyder, at folk kan skære ned på tab i fortiden eller i fremtiden. Overlad alt til den direkte fortjeneste og stop det tab, du har sat op, hvilket betyder, at du er fleksibel i alt, hvad du sælger.

3. Pengestyring – Valutahandel påvirker også, hvor godt du administrerer dine penge. Sælg ikke hele dit hovedkvarter, men kun de penge, du kan indløse. Planlæg, hvor meget du er villig til at lægge risiko for virksomheden. Jeg vil anbefale 1% til 5% af din salgskapital til enhver handel. Dette sikrer, at du har penge nok til at handle Forex, når du frigiver mere.

4. Fleksibilitet – Hvis du kan være konsekvent i ovenstående 3, så bør du opnå en fortjeneste i Forex Exchange, såvel som konsekvent. En valutahandler kan opnå store overskud på kort tid, men hvis han ikke har stabiliteten, kan jeg garantere, at en erhvervsdrivende ikke vil lave en succesfuld handel i det lange løb.

Jeg forstår, at du som nybegynder sælger kan finde det svært at følge de 4 trin ovenfor. Jeg har også været igennem det. Det er derfor, Forex handel ikke er så let, som man skulle tro. Men ved at lære at følge disse regler og følge min Forex Trading Guide, som lærer Forex trading, kan jeg være sikker på, at du gennem hårdt arbejde og beslutsomhed kan blive en af ​​de bedste handlende.