Effekter af spredning på daglig handel

Mange marketingfolk omtaler daglig handel som en af ​​de mest lukrative forretningsforetagender. Selvom jeg selv er dagssælger, er jeg ikke enig i det udsagn. For det første afhænger fortjenesten af ​​den erhvervsdrivende ikke af hans handelsstil, der er meget profitable scalpers, swing og handelsplatforme. Værdien af ​​en iværksætter vil afhænge af sælgerens evne til at finde en stil, der passer til hans eller hendes sind.

Når det kommer til daytrading, er der mange ting at overveje.

Som vi alle ved “du får intet forgæves”, og hvis du vil blive en almindelig iværksætter, skal du være udmærket klar over dette. Udbredelsen af ​​daglig handel kan gøre forskellen mellem en profitabel erhvervsdrivende og en freelancehandler. De fleste nybegyndere er ikke klar over, at spredningen kan have en dybtgående effekt på deres forretningsforetagende. Dermed ikke sagt, at penge med et stort spredning er mindre sjovt end penge med et lille spredning … Selvom det kan virke lidt forvirrende, vil du forstå ideerne bag det.

Spredning af pip-forhold:

Etablering af en pip spread rate hjælper os med at finde de beløb, der er vores penge værd, og dem der ikke er. For at gøre dette er vi nødt til at ændre spredningen til at være en del af det beløb, vi ønsker at sælge hver dag. Bemærk, at den gennemsnitlige daglige ændring og spredning (spændet varierer fra mægler til mægler), følgende beregning blev foretaget den 28. oktober 2010.

Bemærk:Med hensyn til antallet af spænd fjernet fra dagskursen, er dette en indikation af, at detailkunder ikke kan købe til den meget lave pris på dagen, der er vist på deres diagrammer. I betragtning af at valget mellem høj og lav er meget usandsynligt, er det rigtigt at beregne, at den erhvervsdrivende har mindst 80% af de tilgængelige farver. Disse statistikker giver indtryk af, at spredningen er meget vigtig.

EUR / USD, ADR: 166
Spredning: 3
S/P vurdering: 166-3 = 163-10 % = 146 3/146 = 2,05 %

USD/JPY, ADR: 73
Spredning: 3
S/P vurdering: 73-3 = 70-10 % = 63 3/63 = 4,76 %

GBP / USD, ADR: 160
Spredning: 4
S/P vurdering: 160-4 = 156-10 % = 140 4/140 = 2,85 %

USD / CAD, ADR: 112
Spredning: 4
S/P vurdering: 112-4 = 108-10 % = 97 4/97 = 4,12 %

Handlende bør være opmærksomme på, at spændet repræsenterer en betydelig del af det daglige gennemsnit i mange kategorier. Spredningen af ​​pip-tal giver os mulighed for kun at tage par, der tilbyder de bedste forhold for nutidens handlende. Hvis du opdager, at selv USD/JPY tilbyder et lavere spænd end GBP/USD, tilbyder GBP/USD en bedre måde at sprede pip-raten på, hvilket gør handler “billigere” eller mindre risikable for daytradere.