Sådan bestemmes værdien af ​​bytte

Valutakurs er vekselkursen for én valuta. Valutakurserne falder ofte i løbet af ugen, fordi valutaen sælger godt. Det får prisen til at gå op og ned. Værdien af ​​penge på markedet afviger fra det beløb, du vil modtage fra din bankkonto.

Markedsbørskurs

Handlende og virksomheder køber og sælger penge dag og nat i løbet af ugen. For at en virksomhed skal trives, skal pengene justeres. For eksempel ved at købe britiske pund (GBP), skal nogle penge bruges til at købe det. Uanset mængden af ​​penge, der vil blive brugt, vil de to mønter blive lavet. Hvis den amerikanske dollar (USD) bruges til at købe GBP, så er vekselkursen GBP/USD-parret.

Forståelse af prisudveksling

Hvis USD/CAD-parets valutakurs er 1,0950, betyder det, at en amerikansk dollar koster 1,0950 canadiske dollars. De to første mønter repræsenterer altid en del af mønten. Valutakursen afspejler mængden af ​​sekundær investering, der kræves for at købe en del af den oprindelige investering. Med andre ord fortæller prisen dig, hvor meget du skal købe i amerikanske dollars i canadiske dollars.

For at bestemme mængden af ​​penge til at købe en canadisk dollar i amerikanske dollars skal denne metode bruges: 1 / exc. niveau. I dette tilfælde vil valutakursen ændre sig (CAD / USD).

Konverteringsspænd

Når folk går i banken for at veksle penge, er det muligt, at de ikke får den markedsværdi, som handlende får. Dette skyldes, at banken vil opkræve en pris for at få overskud. Hvis USD/CAD-prisen er 1,0950, vil markedet sige, at det koster 1,0950 canadiske dollars at købe en amerikansk dollar. Men banken siger, at den kunne bruge 1,12 milliarder dollars i Canada. Denne forskel repræsenterer værdi. Hvis du vil beregne forskellen i figuren, skal du tage forskellen mellem de to valutakurser og dividere den med aktiemarkedet som følger: 1,12 – 1,0950 = 0,025 / 1,0950 = 0,023.

Udvekslinger med banker betaler sig selv i processen. Banken tilbyder kontanter, mens handlende ikke sælger penge på markedet. For at tjene penge vil reparations-, overførsels- eller tilbagetrækningsgebyr blive pålagt forexkontoen. For de fleste mennesker, der er på udkig efter en tilbageførsel af indkomst, er det nemt at tjene til livets ophold på midlertidig basis og uden gebyr, men at tilbagebetale det.

Kend dine behov

Hvis du ønsker udenlandsk valuta, bør du bruge en børs. priser for at beregne mængden af ​​udenlandsk valuta, du har brug for, og den udenlandske valuta, du muligvis skal købe.

Hvis du taler om Europa, skal du bruge euro (EUR), og du skal tjekke værdien af ​​EUR / USD i din bank. Markedsprisen kan være 1,3330, men byttehuset kan koste dig 1,35 eller mere.