Panaesha Capital Exchange (PCEX) overskud

Kryptovalutamarkedet voksede i 2017-2018; den samlede markedsværdi af kryptovalutaer nåede 700 milliarder USD sidste år. Med det enorme markedspotentiale, som kryptovalutaer tilbyder, boomer digital valutahandel, og adskillige kryptobørser er blevet etableret inden for et år, og nogle vokser stadig. Crypto Exchange er en platform, hvor handlende kan udveksle Crypto-valutaer til andre Crypto-valutaer eller fiat-valutaer.

Panaesha Capital Exchange (PCEX) er en kryptovaluta-handelsplatform, der skal etableres i kvartal 3 af 2018. PCEX er sikker, hurtig, økonomisk levedygtig og bruger mæglermetoden til at give yderligere sikkerhed. Platformen er den eneste måde at markedsføre på; tilbyder fuld cryptocurrency-udveksling til digital valuta og cryptocurrency-udveksling til fiat-valutahandel.

Fordele ved PCEX

Multifunktionel udvekslingsplatform

Mange krypto-børser, selv velkendte platforme, understøtter kun krypto-til-krypto-handel, hvilket tvinger handlende til at udføre deres operationer på flere børser. Krypto-handlere begynder at købe kryptovalutaer på fiat-valutaer på en bestemt platform og opdeler midlerne i flere handelsgrupper for at sikre, at de har kontanter og overskud. For at konvertere digital valuta til fiat har handlende et valg mellem få platforme. PCEX er en omfattende løsning, der giver en masse indtægter; kryptohandlere er i stand til at udføre alle deres handler på én platform og vil også være sikret stor fortjeneste.

Høj likviditet

Ved at fremme væksten af ​​digitale aktiver på PCEX har platformen alle de nødvendige implikationer for hurtig udveksling;

Enkel grænseflade at bruge til at reducere trafikken. PCEX er struktureret på samme måde som National Stock Exchange-typen for bedre reference.

Billig valuta (PCEX insisterer på meget små køb på platformen).

En fantastisk måde at sælge gennem en matchende motor. Reglerne for markedsføring vil hurtigt være de samme på platformen.

Sammenligning af den øverste orden

Brugere på PCEX får en måde at reducere salget på, så de kan købe eller sælge varer til en fast pris; den matchende motor vil forsøge at forbedre salget ved at sammenligne brugerannoncer med bedre værdi over en kort periode. Tidsgrænsen vil blive fastsat af de handlende, hvorefter handelssystemet fjernes fra platformen. PCEX er i stand til at matche ordrer hurtigt gennem en matchende motor af høj kvalitet.

Penge nok

For at handle på PCEX vil kryptohandlere kun modtage to valutaer: transaktionsgebyrer og nedsatte gebyrer. Købsomkostninger på PCEX er meget lavere end gebyrer på andre platforme, der tilbyder lignende tjenester. Hovedparten af ​​provenuet går til PCEX-mæglere og undermæglere; platformen vil modtage en lille del af snittet.

Mægler- og undermæglermetoder

Krypto-handelsmæglere og undermæglere er en integreret del af PCEX-handelsplatformen. Handlende på krypto-udvekslingsplatforme står ofte over for kundesupport og mindre tid. PCEX løser dette problem ved at bruge en gruppe mæglere og andre mæglere til at hjælpe individuelle handlende i hver handel. Et link vil blive givet til PCEX-handlere, som kan oprette forbindelse til enhver tid for at hjælpe dem. Ingen ubesvaret mørketid vil blive forbundet til PCEX.

Gennem mæglertilgangen og særlige tjenester søger PCEX at opbygge langsigtede relationer med brugerne. Mæglertilgangen tilføjer også sikkerhed til platformen.

Høj sikkerhed

Overraskende nok har PCEX flere sikkerhedskomponenter. Platformen har en Clark-Wilson Model sikkerhedsarkitektur for at sikre dataintegritet. Sikkerhed vil sikre accept af oplysningerne på PCEX, så databrud helt undgås. Platformbeskyttede operationer kræver, at læserne interagerer; værktøjer og meddelelser er på plads for at beskytte siden. PCEX giver kryptohandlere et sikkerhedsniveau, der ikke kan kompromitteres, og holder handlende og deres digitale aktiver sikre mod svindlere og utilsigtede tab.

Alle brugere, mæglere og datterselskaber af PCEX er forpligtet til at fuldføre KYC / AML-protokollen; PCEX udarbejder i fremtiden de regler, der måtte gælde i fremtiden. Handlende kan også være sikre på lovlig adfærd på platformen.

Ende

Handel med kryptovaluta er et konstant område, hvor priserne stiger og falder næsten dagligt. Prisustabilitet afhænger af statslige eller føderale love, sikkerhed, detailhandlere af digital valuta, større aktører og så videre. Cryptocurrency-handel tilbyder Return-of-Investment meget højere end traditionelle børser; tidlige investeringer i kryptovalutaer gav overskud i 2017-2018 mio.

For at understøtte behovet for digital valuta og digitale handelsplatforme, vedtager PCEX et state-of-the-art system med alt-i-et værktøjer. Alt, hvad kryptohandlere gerne vil lave en enkel og nem handel, er tilgængeligt på PCEX. I stedet går PCEX den ekstra mil.

Oplev nye og unikke krypto-udvekslinger på http://www.pcex.io.