Hvordan nye teknologier designer fremtiden for den globale økonomi

Verden er på toppen af ​​digital transformation, og innovation forstyrrer den måde, vi gør alt på, lige fra brugen af ​​våben og rustninger til at tjene penge.

Nye materialeklasser

Den digitale økonomi vokser hurtigt rundt om i verden. Den moderne digitale økonomi er kendetegnet ved etablering af nye vareklasser og bevarelse af kulturelle værdier. Kommende teknologier, såsom blockchain, intelligens Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) og 3D-print, spiller en nøglerolle i at fremme denne vækst.

Denne nye teknologi har potentialet til at dominere den globale økonomi i fremtiden. For eksempel har blockchain rigtige penge og tokens, hvis popularitet er vokset eksponentielt over en kort periode.

Store spillere går ind i spillet

Blockchain giver brugerne mulighed for at gøre tingene sikrere og hurtigere end traditionelle metoder. Blockchain-modellen har tiltrukket en række kendte professionelle og finansielle virksomheder, herunder IBM, Oracle, JP Morgan Chase og Boeing. For eksempel har IBM for nylig indgået et samarbejde med Stronghold, en finansiel teknologivirksomhed, for at etablere en dollarstøttet kryptovaluta kaldet Stronghold USD. Disse rigtige penge er et eksempel på, hvordan forbrugernes tillid til den traditionelle pris (fiat-valuta USD i dette tilfælde) bruges til at understøtte digitale aktiver.

Der er også eksempler på, at virksomheder kombinerer to nye teknologier for at levere fremtidige løsninger. For nylig annoncerede Boeings luftfartschef en aftale med det smarte firma SparkCognition om at udvikle blockchain-baserede trafikkontrolsystemer.

The Game Changer

At udstille varer er ikke begrænset til de gamle ting som penge. Det nye marked kan bruge den høje pris på en række produkter til at give sikkerhedssignaler. Blockchain kan være et kendetegn mellem sikkerhedsfunktioner og sociale hemmeligheder. Anvendelse af smarte kontrakter på blockchain eliminerer behovet for mellempersonen, hvilket reducerer transaktionsomkostningerne. Denne brug af blockchain kan have en dybtgående effekt på traditionelle banksystemer. Det kan også eliminere behovet for penge som central udveksling, da alle varer er likvide, tilgængelige med det samme og distribueres.

Automatisering og kunstig intelligens har allerede markeret sig på mange markeder. Kommercielle algoritmer er gået forbi leverandørerne. I fremstillingsindustrien har maskinerne overtaget mange af de opgaver, som folk tidligere udførte.

Behovet for et nyt system

I en økonomi i hastig forandring er det ikke længere muligt at stole på traditionelle modeller og beslutningsmetoder. For at have innovationer, såsom DAO, AI, VR, P2P og M2M, er det nødvendigt at skabe et nyt system. Vi skal med andre ord ud over Mungers Mentale Modeller og fokusere på digitale farver, såsom netværksideer og større farver.

Brugen af ​​digital til vores økonomi sker hurtigt. Med tiden vil vi have et klart billede af, hvad der vil ske med den nye internetøkonomi 3.0, men det er klart, at disse økonomiske forandringer sker over hele verden.