Alt om Forex – Alt du behøver at vide

For at få succes med forex trading skal du kende formålet med forex trading. Forex handel er som du ved en online valutahandel, og nøglen til succes er at købe lavt og sælge højt, som det er med ethvert andet marked. Dit job som erhvervsdrivende er at forsøge at bestemme, hvor mange penge du ønsker at købe eller sælge, og at bruge valutahandelsstrategier for at sikre, at der opnås overskud.

Nu hvor du kender formålet med forex trading, er det næste skridt at vide alt om forex og forstå de koder, definitioner og tal, der bruges til at handle. Alle valutaer, der bruges i valutahandel, er givet tre tegn. Et eksempel på dette er den amerikanske dollar USD eller Euro EUR. Online valutahandel foregår i kombination med det, der er kendt som krydset, og dette er repræsenteret af ordet på 6 bogstaver og de dyreste valutaer, der kommer først. Et eksempel på dette er GBPUSD, som viser dig, hvor meget amerikanske dollar du skal betale i et britisk pund. Disse priser er vist som femcifrede tal, for eksempel GPBUSD = 1,6262, hvilket betyder, at 1 britisk pund er 1,6262 amerikanske dollars værd. Når kursændringerne ændres, vil ændringen blive vist fed, for eksempel GPBUSD = 1,6264, hvilket betyder, at prisen er flyttet med to point. At vide dette er nøglen til succes i forex trading og din nøgle til rentabilitet.

Når du går ind på valutahandelsmarkedet, kommer du ind som køber eller forhandler af en bestemt valuta. Hvis du er sælger, er prisen kendt som ASK-prisen, og køberprisen er kendt som BID. Du kan købe kontanter hos sælgeren med en forespørgselspris svarende til BID-prisen.

Dette er de første grundlæggende ting, du skal vide, når det kommer til forex trading og at kende formålet med forex trading og vide alt om forex, før du går ind på markedet, kan gøre en enorm forskel, når det kommer til dit overskud.