Digital markedsføring – Fordelene ved konkurrence

Hvorfor digital stemme altid har været det samme at være af høj kvalitet og forbundet med kunden, fordi verden er blevet mere kompleks og mere forbundet end for ti år siden.

Jo mere du forbinder dig med mennesker, jo mere vokser du. Jeg håber, at dine forespørgselskommentarer giver eksempler –

Facebook-omsætningen voksede fra 7,87 milliarder i 2013 til 27,64 milliarder USD i 2016, Apple-omsætningen voksede fra 65,2 milliarder i 2010 til 215 milliarder USD i 2016.

Er det ikke fantastisk.

Hvad er forskellene mellem de store grupper (der ikke klarer sig godt – Siemens, GE, Ford, GM, IBM, Oracle, Microsoft) og sammenligne dem med Facebook, Apples, WhatsApp og andre sådanne virksomheder, der er vokset eksponentielt i de sidste 5 år.

Denne mangfoldighed omfatter mange ting, og en af ​​de store ting er dette – At være DIGITAL forbinder MENNESKER og MASKINER rundt om i verden, og resultatet er økonomisk vækst.

WhatsApp chat app sælger 20 milliarder. Fordi nogen i verden forstår vigtigheden af ​​kundebase på den digitale platform.

Det er, hvad vi kan opnå for din virksomhed, uanset om det er lille eller mellemstor eller stor. Det er tid til at bevæge sig rundt i verden, blive digital, udvide din rækkevidde, være et navn i folks sind.

Kommuniker med dine kunder online nu, ellers får konkurrenterne denne mulighed.

Ved du, hvordan TRUMP eller MODI vandt valget? Digital markedsføring og medier gjorde dem i stand til at være hjemmebaserede.

Det er nødvendigt i en time at få bygget en stærk digital markedsføringsløsning for at tilskynde virksomheden og dens produkter til at blive et kendt navn og etablere forbindelser med mennesker (prospects).

Jeg håber, at vi alle modtager salgsfremmende opkald for at købe vores kredit. Disse er ofte blinde telefoner, fordi telefonannoncører kun får telefonnumre på velstillede mennesker, men det betyder ikke, at de vil købe din virksomhed. Derfor kan online konverteringsraten ikke være mere end 5 %.

Hvis vi bringer Data Science Intelligence i vores måde at nå ud til kunder baseret på demografi, forretningspræferencer, kategorier, alder, køn, pengebeløb, kultur, baggrund. Du vil ikke spilde din tid på at sælge de forkerte ting til de forkerte kunder. Tænk bare på, hvor meget klogere det ville være, hvis du solgte et hus til en peon eller en ambassadør for en virksomheds administrerende direktør.

FORBIND dig godt digitalt med din KUNDE. Og se svaret. Digital markedsføring udvikler sig stadig, følg med og GØR FRI for de nyeste teknologier og bring dem i PLAY for at få din virksomhed til at vokse.
Kan vi hjælpe?

DigiSciFi er en velkendt virksomhed inden for digital marketing, Website Growth, Data Science Approach in Marketing for at øge kundernes engagement.

Kontakt os – vi kan ændre hele din idé om annoncering.

Leder – DigiSciFi

Softwarefirma for Response in Digital Marketing og Data Science Intelligence, Website Development, Software Testing, Workflow Technology og CRM Consulting.